Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pro-eco
  • 22.04.2017. 14:00

Pro-eco gnojiva od sada i u manjim pakiranjima!

Velika novost u ponudi Pro-eca su nova pakiranja gnojiva, koja su sada dostupna i u malim pakiranjima od 4 ili 5 kilograma, u obliku lako pristupačne kantice koju kasnije kupac može iskoristiti.

  • 2.008
  • 103
  • 0

Velika novost u ponudi Pro-eca su nova pakiranja gnojiva, koja su sada dostupna i u malim pakiranjima od 4 ili 5 kilograma, u obliku lako pristupačne kantice koju kasnije kupac može iskoristiti. Gnojiva su organskog porijekla, baza im je Agrogel, goveđa koža, kopita i rogovi stoke te kolač koji ostaje nakon prešanja masline. Zbog baze Agrogela hranjiva se sporo otpuštaju što je osobito važno za dušik koji je vrlo nestabilan u tlu.

Prednost im je da ne degradiraju tlo, ne zagađuju podzemne vode nitratima te popravljaju mikrobiološka svojstva tla. Već nakon 7 do 10 dana nakon gnojenja hranjiva su dostupna korijenu sadnice, a glavna im je karakteristika ravnomjerno otpuštanje hranjiva prema potrebama biljke tako da ne dolazi do gubitka hranjivih elemenata ispiranjem ili fiksacijom u tlu, već ih biljka u potpunosti usvaja. Gnojiva su u obliku granula čime su laka za rukovanje.

Pro-eco ponuda gnojiva u manjim pakiranjima

Pro-eco 21 NPK

Proeco 21 NPK sadrži vrlo brzo raspoloživ prirodni dušik, keratin humin i fulvo kiseline i minerale za maslinu, vinovu lozu, voće, povrće i žitarice. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje je vreća od 25 kilograma i kantica 5 kilograma.

Proeco 5:10:10 je organsko gnojivo izrađeno ekskluzivno za Pro-eco prema karakteristikama tla i klimatskim uvjetima regije. Sadrži vrlo brzo raspoloživ dušik i minerale za masline, žitarice, povrće, vinovu lozu i voće. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje je vreća od 25 kilograma i kantica od 5 kilograma.

Progress Micro 6:5:13 je gnojivo koje stimulira hranjivost zemlje te daje magnezij, sumpor i elemente u tragovima (bor, željezo, manga i cink). Pravilna upotreba svake godine pomaže održavanje organske tvari tla. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Dostupno u vreći od 25 kg i kantici od 5 kg.

Enekappa 7:0:21 hrani kulture prema njihovim prirodnim potrebama te stimulira plodnost zemlje. Visok udio sumpora poboljšava pH tla. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje vreća 25 kg i kantica 5 kg.

Pakiranja Pro-eco gnojiva možete pogledati u galeriji ispod teksta!

Granosano Evo 6:16:0 je idealan temelj svakog plana dohrane žitarica i povrća koje tijekom prvih stadija rasta ima visoku potrebu za fosforom. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje je vreća od 25 kg i kantica 5 kg.

Fertil Supernova 12,5

Fertorganico 11 je dušično gnojivo idealno za jednokratno apliciranje u kasnu jesen, zimi ili rano proljeće kako bi se nadoknadila ukupna potreba kulture za dušikom. Otpuštanje hranjiva je 180 dana. Pakiranje je vreća od 25 kilograma i kantica od 5 kilograma.

Fertil Supernova 12,5 je dušično gnojivo s sporim otpuštanjem dušika. Gnojivo je prilagođeno uvjetima tla i klime našeg područja. Otpuštanje hranjiva je 40 dana. Pakiranje je vreća od 25 i kantica od 4 kilograma.

Ilsaneem je dušično gnojivo koje sadrži 11% dušika i 20% Neem pogače. Djeluje odbijajuće na preko 200 zemljišnih štetnika. Pakiranje je vreća od 25 kilograma i kantica od 4 kilograma.

Za više informacija o gnojivima kao i ostalim proizvodima kontaktirajte tvrtku Pro-eco na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Pro-eco Malo pakiranje Gnojivo Eko NPK Agrogel Fertorganico Granosano Evo


Partner

Pro-eco d.o.o.

Varaždinska 40c, 42220 Novi Marof, Hrvatska
tel: 042/408-560, e-mail: proeco@proeco.hr web: https://www.proeco.hr