Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stercoratio
  • 20.02.2018. 12:00

Iskoristi akciju eko gnojiva za nadolazeće radove!

Bliži se vrijeme proljetnih radova na Vašim kulturama, stoga pogledajte ponudu tvrtke STERCORATIO koja nudi širok asortiman gnojiva za ekološku proizvodnju na koje možete ostvariti popuste!

  • 1.681
  • 141
  • 0

STERCORATIO d.o.o. od samog početka posvećuje posebnu pažnju potrebama malih i srednjih poljoprivrednika, zajedno sa stvarnim poznavanjem potreba tržišta i praktičnim savjetima vezanim uz primjenu proizvoda iz njihovog asortimana. 
S obzirom da se bliži početak nove proizvodne sezone, pripremili su nove pogodnosti za ekološke proizvođače.

U nastavku pogledajte najzanimljivije proizvode za nadolazeće radove!

NPK PROECO 21 i NPK 5:10:10, koje možete koristiti za prihranu svih jesenskih kultura, ukoliko niste napravili predsjetvenu gnojidbu sa istima. Isto tako, ta se gnojiva preporučaju za predsjetvenu pripremu svih proljetnih ratarskih kultura te za proljetnu primjenu u voćarstvu i povrtlarstvu, uz dodatak AZOMITE-a, prirodnog poboljšivača tla koji sadrži preko 70 minerala i elemenata neophodnih za optimalan rast i razvoj biljaka.

Visok stupanj organskog dušika sa sporim otpuštanjem

Od dušičnih gnojiva za proljetnu prihranu koja možete pronaći u njihovom asortimanu izdvajaju FERTORGANICO 11N i FERTIL SUPERNOVA 12,5N. Oba proizvoda sadrže visok stupanj organskog dušika sa sporim otpuštanjem. Mineralizacija započinje odmah. Otpuštanje dušika tako je sinkronizirano s potrebama biljke, efikasnost dušika je optimizirana.

Ukoliko koristite folijarnu prihranu vaših kultura dušikom, tu je nezaobilazni ILSAMIN N90, koji uz 9% dušika sadrži i 55% amino kiselina. To je organsko gnojivo načinjeno ILSINIM ekskluzivnim postupkom enzimske hidrolize, FCEH, koja je garancija visokog standarda kvalitete.

Za sve navedene proizvode STERCORATIO vam daje do 10% i više popusta te pogodnost besplatne dostave, ovisno o naručenoj količini.

U ponudi i prvo hrvatsko ekološko gnojivo!

Također u ponudi imaju i prvo hrvatsko ekološko gnojivo EKO RAST; EKO RAST VRTKO, EKO RAST VOĆKO, EKO RAST VINUS i EKO RAST RATAR.

EKO RAST gnojiva tvrtke Multi Natura koje distribuira Stercoratio
EKO RAST gnojiva tvrtke Multi Natura koje distribuira Stercoratio

Od ostaloga ekološkog asortimana mogu Vam ponuditi VINODAR BIO NPK 3:5:13, FORZU 7N i STALLATICO EXTRA, renomiranog talijanskog proizvođača AGRIFUMAX (E.B.F).

Za sve konvencionalne proizvođače pripremili su sniženje jednog dijela asortimana, iz kojega izdvajaju K-FERT NPK 7:20:30 i NPK 15:15:15 te VINODAR 9:5:15, po vrlo pristupačnim cijenama.

U nastavku pregledajte letak sa proizvodima na akciji (napomena: na cijene izražene u letku se obračunavaju akcijski i količinski popusti):

Za sve dodatne informacije obratite se tvrtki STERCORATIO s povjerenjem na:

091/5171-971
091/7908-908

info@stercoratio.hr
www.stercoratio.hr
Provjereno, pouzdano, jednostavno!

Foto: zorandim/bigstockphoto.com


Tagovi

Stercoratio Gnojivo Ekološka proizvodnja Dušična gnojiva Pro eco Popust


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Stercoratio d.o.o.

Ulica Antuna Cvetkovića 14, 10410 Velika Gorica, Hrvatska
e-mail: info@stercoratio.hr web: http://stercoratio.hr/