• Adventure food

Adventure food na Eko trgu - hrana za pustolovine u prirodi i kuhinji

Adventure food linija je ekoloških orašastih plodova, proteina i sjemenki domaće tvrtke s dugom tradicijom uzgoja organskog uzgoja uljarica i ljekovitog bilja

Foto: Facebook/Organica Vita
  • 422
  • 46
  • 0

Na Eko trgu osječke glavne tržnice promovirana je hrana za pustolovine u prirodi i kuhinji. Adventure food linija je ekoloških orašastih plodova, proteina i sjemenki domaće tvrtke s dugom tradicijom uzgoja organskog uzgoja uljarica i ljekovitog bilja. Posjetiteljima tržnice prezentirani su načini pripreme jela na bazi spomenutih sastojaka, od kruha i krekera do alternative kakao namazu.

"Ovaj moj recept dostupan je i na web stranici tvrtke Organica Vita. Jedan vrlo jednostavan recept koji blenderom i na bazi naših sastojaka možete napraviti i kod kuće", istaknula je nutricionistica Andrea Krivak.

Mješavina za brzu pripremu kod kuće

Alternativa kako namazu tek je jedna od ideja što se sve može dobiti na bazi orašastih plodova, proteina i sjemenki. Kako bi bilo lakše, proizvođač je pripremio mješavinu svega za brzu pripravu krekera ili kruha.

Te namirnice u ovom slučaju, dakako ekološke, preporučljive su svima, ali posebno sportašima i rekreativcima, a od tuda i naziv predstavljene linije Adventure food, koja razbija i mit o tome - mora li zdravo biti skupo?

Kruh od mljevenih sjemenki sa slatkim namazom mogao se i degustirati. Kako se svidio posjetiteljima osječke tržnice, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Adventure food Ekološki proizvodi Kakao namaz Organica Vita Eko maslac Andrea Krivak


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB