Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 27.11.2015. 17:30

Zaštitite osjetljivo bilje od hladnoće i glodavaca

Očekuju se djelomično povoljni vremenski uvjeti za obavljanje neophodnih radova na otvorenom.

  • 133
  • 6
  • 0

U kontinentalnim predjelima očekuje se djelomično do pretežno oblačno uz moguću mjestimičnu slabu kišu. Očekuje se da će temperatura na 5 cm od tla biti ispod točke smrzavanja u većem dijelu razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 5°C do 8°C, a u gorju od 0°C do 4°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u nizini u granicama od 2°C do -3°C prema kraju razdoblja, a u gorju od -2°C do -8°C.

Izgledi za Hrvatsku za 27.11.2015-29.11.2015.

Duž Jadrana se očekuje pretežno oblačno početkom razdoblja uz moguću mjestimičnu slabu kišu, a potom pretežno do djelomično sunčano vrijeme. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 7°C do 12°C. Minimalne vrijednosti duž jadranske obale od 2°C do 7°C, a na otocima od 6°C do 10°C. Temperaturne sume u većem dijelu zemlje osjetno ispod razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine.

Očekuju se djelomično povoljni vremenski uvjeti za obavljanje neophodnih radova na otvorenom. U kontinentalnim krajevima zbog hladnoće tijekom noći i jutra savjetuje se zaštititi osjetljivo bilje od hladnoće i glodavaca, a na Jadranu i od jakog vjetra.


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Plastenik Vremenski uvjeti Zaštita bilje Osjetljivo bilje Hladnoća Glodavci