AgroKlub.com

\

Agro prognoza

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Agro prognoza » Vrijeme nepovoljno za radove, moguć snijeg

Vrijeme nepovoljno za radove, moguć snijeg

Vremenska prognoza

Vrijeme nepovoljno za radove, moguć snijeg

Datum: 30.11.2017. 15:00

Kategorija:

Agro prognoza

Tijekom jutra je u dolinama unutrašnjosti moguća magla, a temperatura na 5 cm visine od tla bi mogla pasti ispod točke smrzavanja.

Državni hidrometeorološki zavod donosi nam prognozu vremena do kraja tjedna. U cijeloj zemlji se očekuje promjenjivo oblačno vrijeme. Od sredine razdoblja je u unutrašnjosti zemlje moguća kiša i slab snijeg. Tijekom jutra je u dolinama unutrašnjosti moguća magla, a temperatura na 5 cm visine od tla bi mogla pasti ispod točke smrzavanja.

Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu od 1°C do 6°C (u gorju od -3°C do 3°C), a minimalna u granicama od -3°C do 1°C (u gorju od -7°C do -2°C). Maksimalna vrijednost temperature zraka na Jadranu od 6°C do 10°C, a minimalna od 2°C uz obalu do 9°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu uglavnom od -3°C do 1°C. Temperaturne sume posvuda ispod prosjeka za ovo razdoblje.

Tijekom ovog razdoblja se očekuju uglavnom nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: DmitriyDIvanov/bigstockphoto.com

Broj pregleda članka: 398; Uspješnost članka: 27.9

Izvor: Državni hidrometeorološki zavod

Tagovi: Vremenska prognoza, Kiša, Snijeg, DHMZ

Ključne riječi članka: vrijeme, nepovoljno, za, radove, moguc, snijeg, 3°c, 1°c, 6°c, zraka, gorju, temperature, 2°c, minimalna, uglavnom, vrijednost, unutrašnjosti, razdoblja, snijeg, moguća, tijekom, maksimalna, ispod, vrijeme, temperature zraka, vrijednost temperature, maksimalna vrijednost, vrijednost temperature zraka, maksimalna vrijednost temperature


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!