Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 16.11.2017. 15:00

Uvjeti za rad na otvorenom i dalje nepovoljni

Izgledi vremena od 17. do 19. studenog!

Foto: Pixabay/kate_k
  • 254
  • 14
  • 0

U razdoblju od 17. do 19. studenog, u cijeloj će zemlji prevladavati promjenljivo oblačno vrijeme, povremeno uz kišu, u drugom dijelu razdoblja moguće i obilniju. Prema najavi Državnog hidrometorološkog zavoda, maksimalna vrijednost temperature zraka na kontinentu uglavnom od 6°C do 10°C (u gorju od 1°C do 6°C). Minimalna temperatura zraka na kopnu se očekuje od 1°C do 6°C (u gorju uglavnom od -4°C do 0°C). Maksimalna vrijednost temperature zraka uzduž Jadrana većinom od 10°C do 15°C. Minimalna vrijednost temperature zraka uglavnom od 3°C do 8°C, na otocima koji stupanj više.

Temperaturne sume u gotovo cijeloj zemlji osjetno iznad, samo u Lici i Dalmaciji ispod prosjeka. Očekuju se nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: Pixabay/kate_k


Tagovi

Agro prognoza DHMZ Vrijeme


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]