Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ljetni snješko
  • 30.07.2016. 18:00

Tuča i nevrijeme - materijal za ljetnog snješka!

Od tuče veličine oraha koja je padala u susjednoj Bosni i Hercegovini, stanovnici su napravili snješka!

Foto: J. Alibegović/avaz.ba
  • 1.608
  • 79
  • 0

Usred ljeta stanovnici Umoljana na Bjelašnici napravili su snješka! Naime, nevrijeme koje je u nedjelju pogodilo Bosnu i Hercegovinu, donijelo je Umoljanima tuču veličine oraha koji je po naselju padao 20-ak minuta. Dosjetljivi stanovnici od napadalog leda napravili su snješka, piše avaz.ba.

Nevrijeme je najviše štete prouzročilo u Općini Vareš gdje je proglašena elementarna nepogoda. Kako navode u Federalnom hidrometeorološkom zavodu, do kraja tjedna i Bosnu i Hercegovinu očekuje nestabilnije vrijeme u odnosu na proteklo razdoblje. U cijeloj zemlji izgledno je prolazno naoblačenje, mjestimično praćeno kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Foto: J. Alibegović/avaz.ba


Tagovi

Tuča Ljetni snješko


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]