Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 02.11.2017. 12:00

Temperature ponovno iznad prosjeka

Izgledi vremena od 3. do 5. studenog.

Foto: Pixabay/lauralatimer
  • 348
  • 24
  • 0

U razdoblju od 3. do 5. studenog, u cijeloj će zemlji prevladavati promjenljivo oblačno vrijeme, povremeno uz moguću kišu, i to ponajprije na sjevernom Jadranu. Očekuje se iznadprosječno toplo vrijeme, najavljuju iz Državnog hidrometeorološkog zavoda. Maksimalna vrijednost temperature zraka na kontinentu uglavnom od 15°C do 19°C (u gorju od 12°C do 15°C). Minimalna temperatura zraka na kopnu se očekuje od 5°C do 10°C (u gorju uglavnom od 3°C do 8°C). Maksimalna vrijednost temperature zraka uzduž Jadrana većinom od 15°C do 20°C. Minimalna vrijednost temperature zraka od 11°C uz obalu do 16°C na otocima.

Temperaturne sume u gotovo cijeloj zemlji osjetno iznad, a u Dalmaciji u razini prosjeka. Očekuju se relativno povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom. Kiša na sjevernom Jadranu može ometati ili prekidati poljoprivredne radove.

Foto: Pixabay/lauralatimer


Tagovi

Divovske mahune Obično sjeme - neobična biljka Mahune narasle više od šest metara Neobično velik urod i ukusni plodovi


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).