AgroKlub.com

\

Agro prognoza

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Agro prognoza » Stižu temperature primjerenije siječnju?

Stižu temperature primjerenije siječnju?

Agro prognoza

Stižu temperature primjerenije siječnju?

Datum: 11.01.2018. 12:00

Kategorija:

Agro prognoza

Izgledi vremena od 12. do 14. siječnja.

U razdoblju od 12. do 14. siječnja u cijeloj zemlji će prevladavati promjenljivo oblačno, povremeno uz slabu kišu i to ponajprije na kopnu, a u gorju snijeg. Naime, kako najavljuje Državni hidrometeorološki zavod, maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu će biti od 4°C do 7°C (u gorju od -1°C do 4°C). Minimalna temperatura zraka na kopnu očekuje se uglavnom od -3°C do 3°C (u gorju od -5°C do 1°C). Maksimalna vrijednost temperature zraka uzduž Jadrana većinom od 8°C do 13°C. Minimalna vrijednost temperature zraka uglavnom od 3°C do 8°C, na otocima i koji stupanj više.

Temperaturne sume gotovo posvuda osjetno ispod, a u Istri na razini višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se relativno nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: Pixabay/Maumburygal

Broj pregleda članka: 525; Uspješnost članka: 33.25

Tagovi: Vrijeme, DHMZ, Agro prognoza

Ključne riječi članka: stizu, temperature, primjerenije, sijecnju, temperature, zraka, gorju, 3°c, kopnu, vrijednost, 8°c, uglavnom, 4°c, maksimalna, 1°c, minimalna, temperature zraka, vrijednost temperature, maksimalna vrijednost, vrijednost temperature zraka, maksimalna vrijednost temperature


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!