Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • DHMZ
  • 15.04.2016. 12:30

Promjenjivo oblačno u iduća dva dana!

Prema podacima DHMZ-a, u iduća dva dana očekuje se promjenjivo oblačno vrijeme uz mogućnost za kišu, zbog čega bi mogli biti otežani poljoprivredni radovi na otvorenom.

Foto: condesign/pixabay.com
  • 562
  • 27
  • 0

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda u vremenskom razdoblju od 15.-17. travnja 2016. očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme uz mogućnost za kišu, pa i u obliku pljuskova, osobito krajem razdoblja na kopnu te na sjevernom Jadranu.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu uglavnom od 19°C do 23°C, krajem razdoblja oko 16°C (u gorju uglavnom od 14°C do 19°C), a minimalne u granicama od 6°C do 11°C.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka na Jadranu uglavnom od 17°C do 22°C, minimalne od 10°C uz obalu do 15°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu uglavnom oko 8°C. Temperaturne sume posvuda osjetno iznad prosjeka za ovo razdoblje. Tijekom ovog razdoblja se očekuju relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje poljoprivrednih radova na otvorenom.

Foto: condesign/pixabay.com


Tagovi

DHMZ Vremenska prognoza Agroprognoza Kiša


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]