AgroKlub.com

\

Agro prognoza

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Agro prognoza » Petak 13. donosi (pre)toplo vrijeme za ovaj dio godine

Petak 13. donosi (pre)toplo vrijeme za ovaj dio godine

Agro prognoza

Petak 13. donosi (pre)toplo vrijeme za ovaj dio godine

Datum: 12.10.2017. 19:00

Kategorija:

Agro prognoza

Izgledi vremena od 13. do 15. listopada.

U razdoblju od 13. do 15. listopada u cijeloj zemlji se očekuje pretežno sunčano i suho vrijeme te toplo za ovaj dio godine. Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu uglavnom od 18°C do 22°C (u gorju od 15°C do 19°C), a minimalna u granicama od 7°C do 11°C (u gorju od 6°C do 10°C). Maksimalna vrijednost temperature zraka na Jadranu uglavnom od 19°C do 23°C.

Minimalna vrijednost od 13°C uz obalu do 19°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu oko 8°C. Temperaturne sume u većini zemlje oko ili malo iznad prosjeka, a u Dalmaciji malo ispod prosjeka za ovo razdoblje. Očekuju se povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom te obavljanje jesenske sjetve, navode iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Foto: Pixabay/summa

Broj pregleda članka: 309; Uspješnost članka: 21.45

Tagovi: DHMZ, Sunčano, Suho, Agro prognoza

Ključne riječi članka: petak, 13, donosi, pretoplo, vrijeme, za, ovaj, dio, godine, vrijednost, 19°c, gorju, minimalna, obavljanje, prosjeka, uglavnom, zraka, vrijeme, godine, maksimalna, temperature, toplo, temperature zraka, vrijednost temperature, maksimalna vrijednost, vrijednost temperature zraka, maksimalna vrijednost temperature


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!