Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 12.10.2017. 19:00

Petak 13. donosi (pre)toplo vrijeme za ovaj dio godine

Izgledi vremena od 13. do 15. listopada.

Foto: Pixabay/summa
  • 322
  • 22
  • 0

U razdoblju od 13. do 15. listopada u cijeloj zemlji se očekuje pretežno sunčano i suho vrijeme te toplo za ovaj dio godine. Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu uglavnom od 18°C do 22°C (u gorju od 15°C do 19°C), a minimalna u granicama od 7°C do 11°C (u gorju od 6°C do 10°C). Maksimalna vrijednost temperature zraka na Jadranu uglavnom od 19°C do 23°C.

Minimalna vrijednost od 13°C uz obalu do 19°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu oko 8°C. Temperaturne sume u većini zemlje oko ili malo iznad prosjeka, a u Dalmaciji malo ispod prosjeka za ovo razdoblje. Očekuju se povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom te obavljanje jesenske sjetve, navode iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Foto: Pixabay/summa


Tagovi

Agro prognoza Sunčano Suho DHMZ


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).