Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 20.07.2017. 19:00

Mogući lokalni pljuskovi, zaštitite biljke na vrijeme

Izgledi vremena od 21.do 23. srpnja.

Foto: Pixabay/uroburos
  • 1.844
  • 114
  • 0

U razdoblju od 21. do 23. srpnja, ponajprije u unutrašnjosti zemlje te na sjevernom Jadranu, očekuje se nestabilno vrijeme uz lokalne pljuskove praćene grmljavinom, jakim vjetrom, moguće i tučom. Na krajnjem jugu zemlje očekuje se većinom sunčano i suho. Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu većinom od 31°C do 36°C (u gorju od 28°C do 33°C). Minimalna vrijednost temperature zraka na kopnu u granicama od 19°C do 22°C (u gorju od 16°C do 19°C).

Maksimalna vrijednost temperature zraka na Jadranu uglavnom od 29°C do 34°C. Minimalna temperatura zraka na Jadranu uglavnom od 21°C do 26°C, a u kontinentalnom zaleđu oko 20°C. Temperaturne sume, navode iz Državnog hidrometeorološkog zavoda, posvuda iznad, a u unutrašnjosti zemlje i gorju osjetno iznad prosjeka za ovo razdoblje.

Prilikom boravka na otvorenom adekvatno se zaštititi zbog jakog sunčevog zračenja. Zbog mogućnosti lokalnih pljuskova pripremiti zaštitu biljaka.

Foto: Pixabay/uroburos


Tagovi

Agro prognoza Lokalni pljuskovi DHMZ


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).