• Bayer
  • 09.03.2016. 09:30

Lansirana Bayer Agro Vrijeme aplikacija!

Aplikacija donosi aktualnu, točnu i detaljnu vremensku prognozu ovisno o vašem mjestu stanovanja te kontakt podatke terenskih savjetnika.

  • 1.326
  • 122
  • 0

Moderna vremena zahtijevaju moderna rješenja, a kako bi proizvođači uvijek bili u toku s aktualnim i nadolazećim vremenskim uvjetima, stručnjaci iz Bayera osmislili su mobilnu aplikaciju za vremensku prognozu.

Radi se o aplikaciji koja donosi aktualnu, točnu i detaljnu vremensku prognozu ovisno o vašem mjestu stanovanja te kontakt podatke terenskih savjetnika kako bi poljoprivrednici mogli što lakše i brže stupiti u kontakt s najbližim savjetnikom.

Besplatno preuzmite aplikaciju za vremensku prognozu

Aplikacija Bayer Agro Vrijeme besplatno je dostupna za preuzimanje u:

"Aplikaciju možete besplatno preuzeti već danas, a mi ćemo nastaviti ulagati u daljnji razvoj iste kako bismo Vam pružili dodatne usluge i servise kroz buduća ažuriranja.", izjavili su iz Bayera povodom lansiranja aplikacije.

Novi alat za prepoznavanje nametnika

Klikom na poveznicu saznajte sve o novom alatu za prepoznavanje nametnika Alat za dijagnostiku nametnika na biljkama.Bayer je nedovno predstavio i rješenje u obliku servisa za prepoznavanje bolesti, korova i štetnika - Bayer Agro Dijagnozu. Cilj je poljoprivrednicima pojednostaviti dijagnostiku uzročnika, a time i rad u polju pa su pripremljene smjernice o tome kako se nositi s njima i djelovati preventivno.

Za više informacija o spomenutim uslugama možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Bayer Agro prognoza Bayer Agro Vrijeme Mobilna aplikacija Poljoprivredna prognoza


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bora nema, ostao tepih ;)