Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer Crop Science
  • 03.03.2016. 08:30

Alat za dijagnostiku nametnika na biljkama

Determinirajte uzročnike, a kao rezultat ćete dobiti preporuku za adekvatnu zaštitnu mjeru!

  • 1.430
  • 175
  • 0

Održavanje isplative poljoprivredne proizvodnje danas postaje pravi izazov. Proizvodnja ne bi trebala biti samo stvar posla, navike ili dužnosti, već predstavljanje ponosa i radosti kada se uspješno kraju privede obilna žetva.

Poljoprivredne kulture potrebno je zaštiti od eventualnih nametnika, bolesti, štetnika i korova s kojima se poljoprivrednici svake godine iznova suočavaju. Prije svega, potrebno je na vrijeme determinirati uzročnika problema, a Bayer Crop Science donosi rješenje u obliku servisa za prepoznavanje bolesti, korova i štetnika - Bayer Agro Dijagnoza!

Novi alat za prepoznavanje nametnika

Kako bi poljoprivrednicima bila pojednostavljena dijagnostika uzročnika, a time i rad u polju, Bayer Crop Science donosi novi alat za prepoznavanje nametnika. Stručnjaci su pripremili smjernice o tome kako se nositi s njima i djelovati preventivno.

"U stalnim nastojanjima da omogućimo što širu lepezu dodatnih usluga, donosimo Bayer Agro Dijagnozu. Novi alat za prepoznavanje nametnika, proizvođačima olakšava nedoumicu oko izbora pravog proizvoda", najavljuju su iz Bayera.

Postupak determinacije nametnika:

  • Odaberite kategoriju
  • Odaberite kulturu
  • Označite radi li se o korovu, bolesti ili štetniku

Klikom na poveznicu BAYER AGRO DIJAGNOZA isprobajte novi alat za dijagnostiku. Također, ukoliko imate nedoumice oko dijagnoze nametnika na vašim biljkama, možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata!

Nakon što ste označili sva potrebna polja, program će izbaciti sve dijagnoze za koje Bayer ima registrirana zaštitna sredstva u RH. Klikom na određenu dijagnozu možete vidjeti fotografiju kako biste prepoznali uzrok vašeg problema te odgovarajući proizvod kao rješenje. Dakle, determinirajte uzočnike, a kao rezultat ćete dobiti preporuku za adekvatnu zaštitnu mjeru. Također, postoji mogućnost da za pojedine uzročnike nema još odgovarajućih fotografija, no stručnjaci iz Bayera rade na proširenju baze.

Klikom na poveznicu BAYER AGRO DIJAGNOZA isprobajte novi alat za dijagnostiku. Također, ukoliko imate nedoumice oko dijagnoze nametnika na vašim biljkama, možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Bayer Agro Dijagnoza Poljoprivreda Poljoprivredna proizvodnja Determinacija uzročnika korova Determinacija nametnika


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!