Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 15.09.2015. 15:20

Krajem tjedna čekaju nas pljuskovi s grmljavinom!

Očekuju se uglavnom povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom, osim krajem tjedna kada kiša i pljuskovi mogu ometati radove.

  • 165
  • 15
  • 0

Na kopnu se nastavlja pretežno sunčano, suho i vruće vrijeme dok su prema kraju tjedna mogući kiša i pljuskovi i to ponajprije u zapadnim, središnjim i gorskim predjelima.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu uglavnom od 26°C do 33°C, krajem tjedna oko 21°C (u gorju od 22°C do 26°C, krajem tjedna oko 18°C), a minimalne u granicama od 13°C do 18°C (u gorju od 11°C do 16°C). Na Jadranu će i dalje prevladavati pretežno sunčano i vruće vrijeme.

Izgledi za Hrvatsku za 18.09.2015 do 20.09.2015.

Prema kraju tjedna su izgledni kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom i to ponajprije na sjevernom dijelu Jadrana. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 26°C do 32°C, krajem tjedna nešto niže. Minimalne vrijednosti od 18°C uz obalu do 24°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 15°C do 20°C.

Temperaturne sume iznad prosjeka za ovo razdoblje. Očekuju se uglavnom povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom, osim krajem tjedna kada kiša i pljuskovi mogu ometati radove.


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza Temperaturne sume Sunčano Povoljni uvjeti UV indeks Izgledi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]