Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 23.02.2017. 20:00

Kiša i snijeg pokvarit će preuranjeno proljeće

Očekuju se od sredine razdoblja djelomično povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: pixabay.com
  • 2.546
  • 261
  • 0

Početkom ovog razdoblja posvuda oblačno uz moguću kišu, a u gorju i snijeg. U ostatku razdoblja razvedravanje pa će prevladavat pretežno sunčano i suho. Kiša je sredinom razdoblja moguća samo još na jugu zemlje.

Maksimalna vrijednost temperature zraka na kontinentu na samom početku razdoblja uglavnom od 14°C do 18°C (nakon toga od 6°C do 9°C). U gorju uglavnom od 8°C do 12°C (nakon toga od 1°C do 5°C). Minimalna temperatura zraka početkom razdoblja od 2°C do 4°C, a u ostatku razdoblja u granicama od -5°C do -1°C.

Izgledi za Hrvatsku za 24.02.2017-26.02.2017

Uzduž Jadrana maksimalna vrijednost temperature zraka od 9°C do 14°C, a minimalna vrijednost od 3°C uz obalu do 11°C na otocima, u kontinentalnom zaleđu do -3°C.

Temperaturne sume u istočnoj te sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj malo iznad prosjeka, dok će u ostatku zemlje biti na razini prosjeka ili ispod prosjeka za ovo doba godine. Očekuju se od sredine razdoblja djelomično povoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: pixabay.com


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]