Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 02.12.2016. 18:30

Kiša i magla mogli bi otežavati radove

Tijekom ovog razdoblja se očekuju relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom zbog kiše i magle koji bi mogli otežavati radove.

Foto: pixabay.com, Unsplash
  • 1.254
  • 126
  • 0

U prvoj polovici razdoblja se očekuje djelomice do pretežno sunčano vrijeme, tijekom noći i jutra uz mjestimice moguću maglu. Slaba kiša je mjestimice moguća na Jadranu.

U drugoj polovici razdoblja pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost za kišu u cijeloj zemlji, a u gorju i slab snijeg. Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu početkom razdoblja od 7°C do 11°C, a u ostatku razdoblja od 2°C do 6°C (u gorju oko 8°C početkom razdoblja, a u ostatku razdoblja oko 2°C).

Izgledi za Hrvatsku za 02.12.2016-04.12.2016

Minimalna vrijednost temperature zraka u granicama od -4°C do 1°C (u gorju od -4°C do -1°C). Maksimalna vrijednost temperature zraka na Jadranu od 10°C do 15°C. Minimalna vrijednost od 4°C uz obalu do 13°C na otocima, a u kontinentalnom zaleđu uglavnom od -2°C do 3°C.

Temperaturne sume gotovo posvuda ispod prosjeka za ovo razdoblje, osim u Istri i Primorju gdje će biti oko prosjeka. Tijekom ovog razdoblja se očekuju relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom zbog kiše i magle koji bi mogli otežavati radove.

Foto: pixabay.com, Unsplash


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."