Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 26.03.2014. 17:55

Izgledi za Hrvatsku za 30.03.2014-01.04.2014

Vladat će relativno povoljni uvjeti za obavljanje manjih radova na otvorenom i eventualno za pripremu tla za proljetnu sjetvu.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 160
  • 15
  • 0

U kontinentalnim predjelima tijekom cijelog razdoblja se očekuje vedro i suho vrijeme. Vjetar slab do umjeren. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu se očekuju uglavnom od 15°C u gorju do 21°C u nizini. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 1°C u gorju do 7°C u nizini. Duž Jadrana se očekuje suho i vedro vrijeme, osim na sjevernom Jadranu, gdje će krajem razdoblja biti sve oblačnije. Očekuje se slab do umjeren vjetar diljem obale.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka uz obalu od 14 do 19°C, na otocima od 14 do 16°C, a u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu od 15 do 18°C. Minimalne vrijednosti od 3 do 10°C uz obalu te 7 do 14°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 1 do 5°C. Temperaturne sume na kopnu većinom malo iznad ili u razini višegodišnjeg prosjeka, a duž Jadrana u razini ili malo ispod prosjeka. Vladat će relativno povoljni uvjeti za obavljanje manjih radova na otvorenom i eventualno za pripremu tla za proljetnu sjetvu.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Sunčano vrijeme Povoljni uvjeti Proljetna sjetva Radovi na otvorenom


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]