Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 28.01.2015. 09:25

Izgledi za Hrvatsku za 30.01.2015-01.02.2015

Temperaturne sume u cijeloj zemlji osjetno ispod razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. Preporuča se napraviti plitku obradu tla, tamo gdje za to postoji mogućnost.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 384
  • 43
  • 0

U kontinentalnim i gorskim predjelima u većem dijelu razdoblja prevladavat će pretežno oblačno vrijeme uz slabu do umjerenu kišu te snijeg. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 1°C do 7°C, a u gorju od 5°C do -3°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u nizini u granicama od -3°C do -7°C, a u gorju od -4°C do -11°C.

Duž Jadrana pretežno oblačno i vjetrovito uz umjerenu kišu tijekom većeg dijela razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 11°C do 4°C na sjevernom Jadranu, a u Dalmaciji od 11°C do 6°C. Na otocima i koji stupanj više. Minimalne vrijednosti od 3°C do -6°C uz obalu sjevernog Jadrana, te od 8°C do -2°C uz obalu Dalmacije. Minimalne vrijednosti na otocima od 11°C do 5°C, a u kontinentalnom zaleđu od 0°C do -6°C.

Temperaturne sume u cijeloj zemlji osjetno ispod razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. Preporuča se napraviti plitku obradu tla, tamo gdje za to postoji mogućnost. Savjetuje se zaštititi osjetljivo bilje od hladnoće i jakog vjetra.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Oblačno vrijeme Kišovito Snijeg Plitka obrada tla Agro prognoza Hladnoća Jak vjetar


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]