Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 25.11.2014. 13:40

Izgledi za Hrvatsku za 28.11.2014-30.11.2014

Vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom u većem dijelu razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 207
  • 18
  • 0

U kontinentalnim predjelima prevladavat će djelomično do pretežno oblačno vrijeme. Ujutro moguća mjestimična magla. Krajem razdoblja moguća slaba kiša. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 6 do 12°C sredinom razdoblja, a u gorju od 7 do 14°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 0 do 5°C prema kraju razdoblja, a u gorju i koji stupanj više. Duž Jadrana se očekuje tijekom cijelog razdoblja pretežno oblačno uz moguću slabu do umjerenu kišu te pojavu grmljavine sredinom razdoblja.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 13 do 17°C na sjevernom Jadranu, a u Dalmaciji od 15 do 18°C. Minimalne vrijednosti od 10 do 15°C uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima od 11 do 17°C, a u kontinentalnom zaleđu od 7 do 13°C. Temperaturne sume u većem dijelu zemlje osjetno iznad razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. Vladat će za ovo doba godine relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom u većem dijelu razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza Oblačno vrijeme Povoljni vremenski uvjeti Magla Grmljavina


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.