Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 25.10.2014. 13:35

Izgledi za Hrvatsku za 24.10.2014-26.10.2014

Vladat će relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 118
  • 9
  • 0

Početkom ovog razdoblja u kopnenim područjima pretežno oblačno, još ponegdje uz kišu, a zatim stabilnije uz djelomice do pretežno sunčano vrijeme. Tijekom jutra je u kotlinama i dolinama rijeka moguća magla. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu uglavnom od 8 do 14°C (u gorju od 5 do 10°C). Minimalne vrijednosti temperature na kopnu od 0 do 5°C (u gorju od -1 do 3°C).

Na Jadranu se očekuje djelomice do pretežno sunčano vrijeme, uz malu mogućnost za kišu početkom razdoblja na području sjevernog i dijela srednjeg Jadrana. Maksimalne temperature na moru u granicama od 17 do 21°C, a minimalne vrijednosti temperature zraka uz obalu uglavnom od 7 do 12°C, a na otocima od 10 do 15°C. Temperaturne sume posvuda osjetno ispod višegodišnjeg prosjeka. Vladat će relativno povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Magla Sunčano Oblačno


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.