Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 20.01.2015. 14:50

Izgledi za Hrvatsku za 23.01.2015-25.01.2015

Temperaturne sume u cijeloj su zemlji ispod višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 154
  • 13
  • 0

U kontinentalnim predjelima se očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno uz kišu, početkom ovog razdoblja u gorju te u istočnim predjelima moguće i obilniju. U gorskim predjelima se od sredine razdoblja očekuje i susnježica te snijeg. Maksimalne vrijednosti temperature zraka uglavnom od 2 do 7°C (u gorju od -2 do 4°C). Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od -1 do 4°C (u gorju od -4 do 0°C).

Na Jadranu se očekuje promjenjivo oblačno, mjestimice uz kišu ili pljuskove praćene grmljavinom. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 6 na sjevernom do 11°C na južnom dijelu Jadrana. Minimalne vrijednosti uglavnom od 4 uz obalu do 11°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od -1 do 4°C. Temperaturne sume u cijeloj zemlji ispod višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska pronoza Kiša Grmljavina Temperatura Nepovoljni uvjeti


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]