Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 16.02.2015. 14:52

Izgledi za Hrvatsku za 20.02.2015-22.02.2015

Vladat će za ovo doba godine nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: depositphotos.com
  • 247
  • 22
  • 0

U kontinentalnim i gorskim predjelima tijekom cijelog razdoblja prevladavat će pretežno oblačno uz moguću slabu kišu. U gorju moguć slab snijeg. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 6°C do 11°C, a u gorju od 9°C do 3°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u nizini u granicama od -4°C do 4°C, a u gorju od -7°C do 1°C. Duž Jadrana pretežno oblačno i vjetrovito uz umjerenu kišu tijekom većeg dijela razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 8°C do 12°C.

Minimalne vrijednosti od -1°C do 7°C duž jadranske obale, na otocima sjevernog Jadrana od 4°C do 10°C, na srednjodalmatinskim otocima od 7°C do 11°C te u kontinentalnom zaleđu od -2°C do 5°C. Temperaturne sume u cijeloj zemlji većinom osjetno ispod razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. Vladat će za ovo doba godine nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

DHMZ Nepovoljni uvjeti Snijeg Kiša Oblačno


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.