Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 18.09.2014. 08:20

Izgledi za Hrvatsku za 19.09.2014-21.09.2014

Vladat će relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom zbog prevlažnog tla i zadržavanja vode na površini.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 81
  • 6
  • 0

U kontinentalnim predjelima će prevladavati promjenjivo oblačno vrijeme uz mogućnost za kišu ili pokoji pljusak sredinom razdoblja. Tijekom jutra je u kotlinama i dolinama rijeka moguća magla, a ponegdje i rosulja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u prvoj polovici ovog razdoblja od 22 do 27°C, a zatim između 18 i 22°C (u gorju od 19 do 24°C, prema kraju razdoblja od 14 do 18°C). Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 11 do 17°C (u gorju od 8 do 14°C). Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana promjenjivo oblačno uz mogućnost za kišu i pljuskove praćene grmljavinom, mjestimice moguće i obilnije.

Na južnom dijelu djelomice do pretežno sunčano i uglavnom suho. Maksimalne vrijednosti temperature zraka većinom od 21 do 27°C. Minimalne vrijednosti od 15 uz obalu do 23°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu većinom od 11 do 16°C. Temperaturne sume na kopnu iznad, a na moru u razini višegodišnjeg prosjeka. Vladat će relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom zbog prevlažnog tla i zadržavanja vode na površini.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza Nepovoljni uvjeti Kiša Oblačno vrijeme


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]