Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 14.11.2014. 14:45

Izgledi za Hrvatsku za 14.11.2014-16.11.2014

Vladat će za ovo doba godine relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom od sredine razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 206
  • 17
  • 0

U kontinentalnim predjelima prevladavat će djelomično do pretežno oblačno vrijeme. Krajem razdoblja na istoku zemlje moguća slaba kiša. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 13 do 16°C, a u gorju od 9 do 13°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 10 do 7°C prema kraju razdoblja, a u gorju i koji stupanj niže. Duž Jadrana se očekuje pretežno sunčano početkom razdoblja, a potom pretežno oblačno uz moguću umjerenu do obilnu kišu.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 17 do 13°C na sjevernom Jadranu, a u Dalmaciji od 19 do 15°C. Minimalne vrijednosti od 4 do 11°C uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima od 10 do 16°C, a u kontinentalnom zaleđu od 4 do 8°C. Temperaturne sume u kontinentalnim predjelima većinom osjetno iznad razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine, dok se u priobalju očekuju većinom malo iznad ili u razini višegodišnjeg prosjeka. Vladat će za ovo doba godine relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom od sredine razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Oblačno vrijeme Agroprognoza Radovi na otvorenom


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.