Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 12.09.2014. 08:45

Izgledi za Hrvatsku za 12.09.2014-14.09.2014

Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom u drugoj polovici razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 101
  • 8
  • 0

U kontinentalnim predjelima, početkom razdoblja se očekuje pretežno oblačno i kišovito vrijeme, uz moguću lokalnu pojavu grmljavine. Ostatak razdoblja djelomično do pretežno oblačno, uz moguću slabu kišu. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 15 do 24°C, a u gorju od 13 do 21°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 11 do 16°C, a u gorju od 7 do 11°C. Duž Jadrana početkom razdoblja pretežno oblačno i kišovito vrijeme, uz moguću pojavu lokalnih pljuskova i grmljavine.

Tijekom ostatka razdoblja se očekuje pretežno sunčano te suho vrijeme. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 20 do 24° C. Minimalne vrijednosti od 13 do 19°C uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima od 18 do 20°C, a u kontinentalnom zaleđu od 10 do 16°C. Temperaturne sume u kontinentalnim predjelima iznad razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine, dok se u priobalju očekuju ispod razine višegodišnjeg prosjeka. Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom u drugoj polovici razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Oblačno Kiša Vremenska prognoza Agro prognoza Povoljni uvjeti Temperature


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]