Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • DHMZ
  • 08.01.2014. 12:46

Izgledi za Hrvatsku za 11.01.2014-13.01.2014

U kontinentalnom dijelu zemlje se u većem dijelu razdoblja očekuje pretežno oblačno, ali suho. Krajem razdoblja se očekuje kiša, mjestimice i susnježica, a u gorju i snijeg.

Foto: freepik.com
  • 220
  • 19
  • 0

U kontinentalnom dijelu zemlje se u većem dijelu razdoblja očekuje pretežno oblačno, ali suho. Krajem razdoblja se očekuje kiša, mjestimice i susnježica, a u gorju i snijeg. Ponegdje je moguća jutarnja magla ili sumaglica. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu u prvom dijelu razdoblja u granicama od 5 do 10°C, a u drugom od -2 do 4°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u prvom dijelu razdoblja u granicama od -1 do 4°C, a u drugom od -6 do 0°C, u gorju i pokoji stupanj manje.

Duž Jadranske obale promjenjivo oblačno, povremeno uz malo kiše, koja će češća i obilnija biti na kraju ovog razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 8 do 14°C, prema kraju razdoblja od 3 do 8°C. Minimalne vrijednosti od 5°C uz obalu do 12°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 1 do 5°C, krajem razdoblja posvuda za nekoliko stupnjeva niže. Temperaturne sume uglavnom u razini višegodišnjeg prosjeka. Očekuju se djelomično nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freepik.com


Tagovi

Kiša Snijeg Temperatura Vremenska prognoza Snijeg Zahlađenje Kiša Oblačno DHMZ Vremenske promjene