Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 12.01.2015. 09:40

Izgledi za Hrvatsku za 09.01.2015-11.01.2015

Vladat će za ovo doba godine relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom prema kraju razdoblja. Savjetuje se zaštititi osjetljivo bilje od hladnoće.

  • 213
  • 21
  • 0

U kontinentalnim predjelima u većem dijelu razdoblja prevladavat će pretežno oblačno vrijeme uz slabu do umjerenu kišu prema kraju razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 3 do 10°C, a u gorju od 5 do 7°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od -6 do 0°C. Duž Jadrana pretežno oblačno uz moguću slabu kišu krajem razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 6 do 11°C na sjevernom Jadranu, a u Dalmaciji od 9 do 12°C.

Na otocima i koji stupanj više. Minimalne vrijednosti od -3 do 4°C uz obalu, na otocima od 6 do 11°C, a u kontinentalnom zaleđu od -1 do -5°C. Temperaturne sume u većem dijelu zemlje većinom ispod razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine. Vladat će za ovo doba godine relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom prema kraju razdoblja. Savjetuje se zaštititi osjetljivo bilje od hladnoće.


Tagovi

Vremenski uvjeti Kiša Zaštita bilja Temperatura


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.