Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 05.02.2014. 13:56

Izgledi za Hrvatsku za 07.02.2014 - 09.02.2014

Oblačno uz kišu. Očekuju se relativno nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.com
  • 174
  • 15
  • 0

U kontinentalnim predjelima tijekom cijelog razdoblja se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz moguću slabu kišu sredinom razdoblja. U gorju uz oblačno vrijeme se očekuje i umjerena količina kiše. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu se očekuju uglavnom od 6 do 14°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od -2 do 6°C krajem razdoblja.

Duž Jadrana pretežno oblačno uz umjerenu do obilnu kišu u Istri i Primorju te umjerenu kišu u Dalmaciji sredinom razdoblja. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 10 do 13°C, u unutrašnjosti Istre te u dalmatinskom zaleđu koji stupanj manje, a na srednjodalmatinskim otocima i koji stupanj više. Minimalne vrijednosti od 2 do 9°C uz obalu te 9 do 13°C na srednjodalmatinskim otocima, a u kontinentalnom zaleđu od 2 do 5°C.

Temperaturne sume na kopnu iznad ili u razini višegodišnjeg prosjeka, a duž Jadrana većinom osjetno iznad prosjeka. Očekuju se relativno nepovoljni uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.com


Tagovi

Vremenska prognoza Kiša Oblačno DHMZ Agro prognoza

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]