Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 04.12.2014. 14:15

Izgledi za Hrvatsku za 05.12.2014-07.12.2014

Početkom ovog razdoblja se očekuju nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 117
  • 10
  • 0

U kopnenim predjelima će prevladavati pretežno oblačno vrijeme, početkom razdoblja uz kišu, u višem gorju susnježicu ili snijeg. Od sredine ovog razdoblja stabilnije, djelomice sunčano, ali osjetno hladnije. Maksimalne vrijednosti temperature zraka na kopnu uglavnom od 3 do 7°C (u gorju od -2 do 5°C). Minimalne vrijednosti temperature na kopnu od -3 do 4°C (u gorju od -7 do 2°C). Na Jadranu početkom razdoblja promjenljivo oblačno uz kišu i pljuskove praćene grmljavinom, mjestimice obilnije.

Od sredine ovog razdoblja stabilnije, djelomice do pretežno sunčano. Maksimalne temperature na moru u granicama od 9 do 17°C, a minimalne vrijednosti temperature zraka uz obalu uglavnom od 4 do 10°C, a na otocima od 11 do 14°C. Temperaturne sume na kopnu osjetno ispod, a na Jadranu u razini ili malo iznad višegodišnjeg prosjeka. Početkom ovog razdoblja se očekuju nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza Nepovoljni uvjeti Temperatura Snijeg Susnježica Oblačno


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]