Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 02.10.2014. 15:25

Izgledi za Hrvatsku za 03.10.2014-05.10.2014

Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 135
  • 11
  • 0

U kontinentalnim predjelima, početkom razdoblja se očekuje djelomično do pretežno oblačno, ponajviše u sjeverozapadnim predjelima. U ostatku razdoblja pretežno sunčano. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 17 do 20°C, a u gorju od 13 do 17°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 9 do 13°C, a u gorju od 7 do 11°C. Duž Jadrana većinom pretežno oblačno i suho vrijeme, osim sredinom razdoblja kada se očekuje pretežno sunčano vrijeme.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 19 do 23° C. Minimalne vrijednosti od 9 do 18°C uz obalu, na srednjedalmatinskim otocima od 13 do 20°C, a u kontinentalnom zaleđu od 6 do 12°C. Temperaturne sume u kontinentalnim predjelima iznad razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine, dok se u priobalju očekuju malo ispod razine višegodišnjeg prosjeka. Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Kiša Oblaci Temperatura Povoljni uvjeti za rad


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.