Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klasična žrtva
  • 28.01.2014. 11:24

Horoskop - Vaga (24.09. - 23.10.)

Što ne možeš napraviti sam, pokvari to barem drugome

Foto: yellowpages.rs
  • 927
  • 102
  • 0

Polje/staja - Nevaljali ste u polju, baš kao i u privatnom životu. Spasili bi cijeli svijet sa svojih 10ha pšenice, prigrlili bi svu napuštenu djecu, nahranili sve gladne u Africi i gradili kuće u Japanu dok istovremeno svu radijaciju primate na sebe. Klasične ste žrtve, no u stanju ste napraviti mnogo više nego svi ostali zajedno. U listopadu se obavlja najveći dio poslova u godini pa je u skladu s tim, ovo Vaš mjesec. Radoholičari će u isto vrijeme preoravati, obavljati gnojidbu stajskim i mineralnim gnojivima i iz klijališta vaditi zemlju i razgrađeni bioenergetski materijal. Neće Vam biti strani ni znoj ni suze, ali bit ćete sretni.

Voćnjak/vinograd - Čeka Vas uspješna godina po pitanju pravilne gnojidbe. Zapamtite: i to je nesretan slučaj, kad netko padne pod kotače sreće. Razmislite o kupnji novog atomizera/prskalice.

Mehanizacija - Iako po prirodi niste previše štedljiva osoba, ta će Vam osobina potpuno izmaknuti kontroli. Ukoliko imate išta para nećete moći odoljeti iskušenjima: novim kombajnima, samohodnim teleskopskim utovarivačima, sjetvospremačima, tanjuračama, rasipačima gnojiva, atomizerima pa ni raznim prskalicama. Iako će Vas usrećiti, a na polju donijeti dobar urod, pripazite na novčanik.

Foto: yellowpages.rs


Tagovi

Vaga Štednja Gnojidba Djeca Afrike Žrtva


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]