Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Autsajder
  • 28.01.2014. 11:27

Horoskop - Strijelac (23.11. - 21.12.)

S vremena na vrijeme treba se odmoriti od nerada

Foto: freepik.com
  • 741
  • 80
  • 0

Polje/staja - Ambiciozni ste autsajder, površan, lijen i neoprezan. Sve osobine koje poljoprivredni proizvođač ne smije imati. Smatrate da je motika iz pakla izašla, ne volite rad, ali cijenite uspjeh. Ne volite postupati onako kako Vam nalaže država, susjed ili bliži rođak. Govorite jedno, radite drugo, a mislite nešto treće. Mijenjate mišljenja kao sastojke za čobanac, a isto to činite i sa životnim filozofijama. Ukratko: ne znate što radite, a radili bi baš to što ne možete. Prosinac je mjesec zbrajanja godišnjih rezultata, planiranja proizvodnje i radova u sljedećoj godini te priprema mehanizacije za prezimljenje, nabave sjemena, gnojiva, zaštitnih sredstava i rezervnih dijelova za iduću sjetvu. Zvijezde će Vam biti naklonjene ako se barem malo informirate praćenjem stručne literature i posjećivanjem stručnih predavanja.

Voćnjak/vinograd - Voćke posađene ujesen nagrnite zemljom kako se korijenje ne bi smrznulo. *Korijenje - dio biljke ispod zemlje. Maslinari, pripazite na štete od olujne bure.

Mehanizacija - Sve što Vam dođe pod ruku, skršit ćete. Najbolje da ne dirate ništa osim bijelog vina, ali i tu budite oprezni i polako s gemištima prije sjedanja u traktor.

Foto: freepik.com


Tagovi

Strijelac Izležavanje Gemišt


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]