Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pričljivi emotivac
  • 28.01.2014. 11:35

Horoskop - Ribe (20.02. - 20.03.)

Najbolja akcija koja se može poduzeti, je ne poduzeti ništa

Foto: depositphotos.com
  • 892
  • 102
  • 0

Polje/staja - Skloni ste narkoticima i uživanju u šniclama, posebno svinjskog porijekla. Nema šanse da se skrasite prije četrdesete, kad konačno dođete do para. Usta ne zatvarate, a tjerate druge da se dive Vašim talentima, posebno kad je riječ o dubokom oranju i pametnoj prihrani pšenice. Daleko ste najbolji ratari, ali imate velike šanse da se učlanite u neku sektu, koju ćete poslije i sami preuzeti. Kontradiktorni ste, smatrate da ste puno pametniji od cjelokupne svjetske populacije. Također se mnogo ponavljate. Također se mnogo ponavljate.

Voćnjak/vinograd - Ožujak je vrijeme za organizacijske i druge pripreme za proljetnu sezonu. Voćnjake, vinograde i maslinike u kojima nije obavljena osnovna gnojidba ujesen, treba pognojiti NPK formulacijama koje Vi svakako najbolje znate. Također se mnogo ponavljate.

Mehanizacija - Velike su šanse da prilikom izvlačenja drva iz šume prevrnete traktor, pazite da Vas ne uhvate. Škare za rezanje živice past će Vam na mali prst, ali ne paničarite. Uvijek Vam ostaje drugi prst. Uvijek Vam ostaje drugi prst. E da, mnogo se ponavljate.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Ribe Oranje Gnojidba NPK


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Proljeće u Dumovcu!