Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obiteljski čovjek
  • 28.01.2014. 11:12

Horoskop - Rak (21.06. - 22.07.)

Zamislite se nad svojim osjećajima

Foto: freepik.com
  • 1.014
  • 105
  • 0

Polje/staja - Žetvu ćete obaviti u najkraćem roku. Više ćete razgovarati i planirati, što će donijeti brojna uzbuđenja izvan Vašeg traktora. Drenirat ćete, ravnati, podrivati, krtičiti, kalcizirati, a ni nakon svog tog posla neće Vam biti teško partnera obasipati pažnjom, što će Vam se višestruko vratiti. No, melodrama i egoizam u paketu, kako zvijezde upozoravaju, mogle bi omesti pripreme za sjetvu uljane repice. Nemate mnogo mašte, niti smisla za lijepo, no to Vam na polju ni ne treba. Vaša znatiželja i volja pomoći će Vam pri zalijevanju, plijevljenju i prihranjivanju povrća. Učit ćete sve, zapamtiti nećete ama baš ništa.

Voćnjak/vinograd - Romantično branje ljetnih vrsta voća, malčiranje, okuliranje, povratit će izgubljeni žar u odnosima s partnerom. Ovu idilu bi mogli poremetiti jedino nametnici (državnog proračuna) i umanjena isplata drugog dijela poticaja.

Mehanizacija - Pazite na ozljede donjih ekstremiteta. Nemojte ni pomišljati na avanture koje uključuju odlazak traktorom do Zagreba.

Foto: freepik.com


Tagovi

Rak Emotivac Ozljede


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)