Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dvolični zanesenjaci
  • 28.01.2014. 11:10

Horoskop - Blizanci (21.05. - 21.06.)

Manje priče, više rada

Foto: freepik.com
  • 764
  • 80
  • 0

Polje/staja - Dvojnost i različitost prate vas i u poslu. Pripazite na međurednu kultivaciju kukuruza, krumpira, suncokreta, soje i drugih okopavina koje nisu do tada prihranjene ili su iz bilo kojeg razloga u slabijoj kondiciji. No ipak, sreća će Vas pratiti na livadi. Posvetite se košnji grahorica, crvene djeteline i otkosu lucerne za sijeno i imat ćete najkvalitetnije sijeno u okolici, što će zaintrigirati suprotni spol. Žetva ozimog ječma i ranijih sorti uljane repice te prva postrna sjetva kukuruza, krumpira, heljde i soje proći će kao podmazane. Ruke će vam se tresti uslijed druge faze isplate potpora, koja bi Vas mogla razveseliti baš za Vaš rođendan (ključna riječ - mogla).

Voćnjak/vinograd - Potrebno vam je više mira i vremena da vam sjednu neke promjene. Vaše delikventno ponašanje moglo bi izazvati i kratkotrajne opsesije uzgojem egzotičnog voća ili konoplje. Pošto svađu ne doživljavate kao ozbiljnu kritiku, već zbog svojih hipi-shvaćanja mislite da su druga mišljenja ništa drugo nego zanimljiva - nikad nikoga nećete poslušati. 'Teraj po svom.

Mehanizacija - Intenzivan rad na strojevima, kroz godinu će Vam donijeti probleme u privatnom životu. Mir u kući, život u sreći. Pripazite u vožnji punih prikolica, ako nemate viška novaca.

Foto: freepik.com


Tagovi

Blizanci Sijeno Egzotično voće


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.