Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rogati pasivac
  • 28.01.2014. 11:06

Horoskop - Bik (21.04 - 21.05.)

Ove godine zaboravite na izležavanje u hladu

Foto: freedigitalphotos.net
  • 848
  • 90
  • 0

Polje/staja - Ako se napokon opametite, posebnog uspjeha bi mogli imati u borbi protiv širokolisnih korova, koji će na polju predstavljati veliku opasnost. Vaše manipulatorske osobine pridonijet će histeričnoj sjetvi kukuruza koja neće proći dobro. Kako se uvijek predstavljate kao bog i batina, pazite da to bude s razlogom. Kod hranidbe stoke svježom hranom, moglo bi doći do nadimanja. Umjesto da razmišljate kako da se obogatite da bi se mogli još više izležavati, zapamtite da je mladoj ždrebadi dobro uz pašu dati nešto zobi.

Voćnjak/vinograd - Kako Bika obično uznemiravaju promjene, proljetna zaštita od peronospore nužna je u vinogradu, a voćnjak će, unatoč Vašoj pasivnosti, zahtijevati okopavanje i prihranjivanje, osobito u proljeće. Šefovanje u voćnjaku zamijenit ćete onim u kući, što će Vašu bolju polovicu ostaviti bez teksta, a ona će Vas redovno zbog toga i kažnjavati.

Mehanizacija - Oranje i tanjuranje će Vam ići od ruke kao nikad dosad. Pumpa koju ste kupili u vrijeme Jugoslavije prestati će s radom, a s obzirom na broj kvarova razmislite i o kupnji novijeg traktora. Ali budite oprezni, Vaš osobni bankar Vas gleda i ne smije se.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Bik Pasivac Sjetva kukuruza


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)