Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 26.01.2016. 17:40

Strijelci: dolaze bolja vremena za poljoprivredu!

Toliko sretne poljoprivrednike kao što su Strijelci nije lijepo ni za gledati.

Foto: depositphotos.com
  • 240
  • 24
  • 0

Polje/staja

Toliko sretne poljoprivrednike nije lijepo ni za gledati. Njima nije bitno pada li snijeg, kiša ili je poledica. Uvjereni su kako će na kraju sve biti u redu. Ako i ne bude, bit će drugi put. Misle da je u životu važnije imati sreće nego biti pametan. Zato im uvijek i ide. Često su baš oni susjedi iz pakla. Bude se pjevajući, idu spavati pjevajući. Često su na sudu jer ih svi tuže zbog uznemiravanja.

Često im pšenicu napadaju bolesti. Ne brine ih to previše. Često primaju prijeteće poruke ili im izbuše gume na traktoru. Samo se nasmiju i krenu dalje.

Voćnjak/vinograd

Realnost im nije jača strana. Zato se zanose svakakvim idejama. Jedan dan je to biodinamička proizvodnja, drugi dan najveća farma krava na svijetu, treći dan voćnjak starih sorata. Teško je odlučiti se kad je sve, ali baš sve što poželiš - moguće. U tom i je problem. Zato im se ništa i ne da. Za njih ne postoji izazov kojem oni ne mogu parirati. U stanju su sve izgubiti pa početi od nule. Težak je život jednog Strijelca u poljoprivredi.

Mehanizacija

Vole proučavati kako stvari funkcioniraju, posebno ih fasciniraju prskalice. Ove godine će ih dočekati još jedna ne posebno uzbudljiva godina. Možda su samo rođeni na krivom mjestu.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Strijelac


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]