Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 26.01.2016. 17:40

Samo je jedan Lav - kralj slavonske ravnice!

Lavovi će prespavati godinu - samo zato jer mogu!

  • 297
  • 28
  • 0

Polje/staja

Kada se dijelilo odsustvo razuma, bili su prvi u redu. Vatreni poljoprivrednici rođeni u znaku Lava obavezno su predsjednici zadruga i udruga. Vole društvo, a pogotovo kad su glavni. Često se hvale svojim prinosima, poticajima i kolekcijom slamnatih šešira.

Omiljeni su među drugim poljoprivrednicima. Najgore što im možete napraviti je da se s njima ne složite u nečemu. Na primjer, ako tvrde da je Jakovina najbolji ministar ikad, samo kimnite glavom. Inače ćete se uvaliti u raspravu koja bi mogla potrajati.

Voćnjak/vinograd

Vole biti poštovani pa ćete ih prepoznati i po hodu i držanju tijela kao da su spasili selo od udara asteroida. Najglasniji su u društvu. Često spavaju na poslu - samo zato jer mogu. Nijedan Lav nema šefa, osim sebe. Svi su veliki poduzetnici i ne prihvaćaju ni nagovještaj kritike. Daju savjete i kad ih se ne pita.

Mehanizacija

Na retrovizoru u traktoru imaju svoju sliku na kojoj piše: Ja sam car. Svaki dan jedu ćevape. Jer to mogu. Blistavi su govornici i jako se zacrvene u licu kad se smiju. Najdraži poslovi: davanje izjava za Plodove zemlje.


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Lav Jakovina


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]