Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 26.01.2016. 17:40

Djevice: birokrati prerušeni u poljoprivrednike!

Djevice još dosadnije u 2016.-oj (ako je to ikako moguće)! Što više papira, oni su sretniji!

Foto: budabar/depositphotos.com
  • 228
  • 19
  • 0

Polje/staja

Dosadni dozlaboga, analiziraju tlo svaka dva dana. Često imaju noćne more jer sanjaju Čobankovića. Najviše ih je strah da ne izgube neki obrazac na putu do Agencije za zemljište. Najbolje bi bilo da oni ni ne idu na polje nego da se bave birokracijom. Njima je muka kad čuju da je cilj EU pojednostaviti administrativne procedure za farmere.

Voćnjak/vinograd

Teški za poludit. Najdraže aplikacije: AGRONET, eGAP i ostale besmislene kratice koje većini zadaju samo probleme. Smatraju da rad oslobađa, ali samo kad je sve napravljeno kako treba. Inače ideš u pakao. Osobe s teškom karmom obično završe kod Djevica kao sezonski radnici. Djevice vole čistoću i red. Teško im je imati životinje jer su prenepredvidive, zato najviše vole biljke. I knjige. Vole zakone, pravilnike i dopune pravilnicima.

Mehanizacija

Stručnjaci su za sve što drugi mrze. Svi njihovi projekti ocijenjeni su najboljima i svi će proći. Njima zapravo nisu bitni poticaji koliko dokaz da su pametni. Uvijek namrgođeni, bez trunke emocija. Najveća radost im je kada računaju postotke proteina u pšenici. Imaju najanalnije traktore u okolici.

Foto: budabar/depositphotos.com


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Djevica AGRONET EGAP


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]