Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 26.01.2016. 17:40

Bikovi ubiru poticaje umjesto uroda!

Bikovi će se u 2016. još više obogatiti na poljoprivredi!

Foto: pixabay.com
  • 244
  • 20
  • 0

Polje/staja

Bik ne voli nigdje žuriti. Voli uživati u plodovima tora. Kada traktorom krene u jesensku sjetvu, obavezno sa sobom ponese kilu, dvije kobasica za zakusku. Uživa u lovu na poticaje i većinu vremena provodi na edukacijama i raznim sastancima. Ne voli zaprljati ruke. Stručnjak je za marketing i prodaju. Prodat će vam i pšenicu pod eko samo ako ga dovoljno dugo slušate.

Bikovi se obično bave niskorizičnom proizvodnjom koja teško može kiksati. Nije taj za kojekakve eksperimente, on igra na sigurno. Već ima u planu sjemenski materijal za sjetvu 2020. tako da ga ništa ne može iznenaditi. Vremenska nepogoda za Bika je vjerojatno najveća noćna mora, a poznat je i po megalomanskim projektima.

Voćnjak/vinograd

Većina poznatih uspješnih poljoprivrednika su Bikovi. Gotovo redovno izazivaju ljubomoru susjeda, no to im laska. Narcisoidni kakvi jesu, često upadaju u probleme kada treba isplatiti sezonske radnike u berbi grožđa. Nisu pretjerano velikodušni sa dnevnicama. Zato se njihova slika često nalazi na pikado tabli koja služi za zabavu radnika u pauzi.

U 2016. će nagrnuti još više novca koji će uložiti u neki projekt za kojeg ćete vjerojatno čuti jer će biti na svim naslovnicama.

Mehanizacija

Bikovi su poznati po ekstravaganciji i u voznom parku! Posjećuju sve relevantne mehanizacijske sajmove u Europi u potrazi za najvrijednijim primjercima. Većina ih posjeduje ušminkane mašine kao što je moćni Lamborghini Nitro. Njega voze samo po cesti kad idu u grad da se ne zaprlja.

Foto: pixabay.com


Tagovi

Bik Poticaji Poljoprivredni horoskop


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]