Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:07

Vagama godina za velike odluke!

Vaša narcisoidnost napokon će biti prepoznata i u širim krugovima.

  • 1.240
  • 135
  • 0

Polje/staja

Vukovi u ovčjoj koži. Vagama je najveći strah da ih pozovu u Izbornu komisiju na Čvarakfest. Kada moraju odabrati hoće li zasijati ječam, raž ili tavanušu, ili pak koji tabletić staviti na televizor, smuči im se pred očima. Obično odaberu ono što i većina. Njima je stvarno svejedno, samo da nikog ne povrijede. Najradije bi se objesili, samo da nikom ne stanu na žulj. Sve bi, ali nekako ne bi ništa. Najviše se vole gledati u ogledalo, a ne daj bože da je netko ljepši od njih.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Uvijek rade za dobro skupine jer misle da tako rade za sebe. Prodat će i za manju cijenu, samo da svi budu zadovoljni. Na kraju svega, jedino će ih blokiran račun dovesti pameti. Rastrošni su do ibera. Susjedi će im podmetati nogu na sve načine, ali Vaga to nikad neće uzeti za zlo. Kod ovih bisera, strah od konflikta nadilazi moć razuma. Njima nekako sve ide, zato svima idu na živce.

Voćnjak/vinograd

Kada idu u voćnjak, znat ćete, jer će vam spamati inbox selfijima s jabukama. Malo jede jabuku. Pa se malo nasloni na šljivu. Malo kraj bunara. Ma užas. Ako ide na ručak kod bake, znat ćete i to. Vage najviše vole društvo pa su često i omiljeni prijatelji. Vole puno piti, zato ih je najviše u vinogradarskom biznisu.

Mehanizacija

Ovim narcisoidnim šizofrenicima treba tjedan dana da se odluče hoće li kupiti John Deere ili Massey Ferguson, toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta. Kada im se prevrne cisterna s vodom, samo odmahnu rukom. Kako ćete prepoznati njihov traktor? Umjesto retrovizora imaju kameru da se mogu slikati dok oru.


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Vaga Vladimir Putin


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/