Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:08

Škorpionima će sreća biti manje nesretna!

Destrukcija, samosažalijevanje i ljubomora napokon će donijeti nešto pozitivno!

  • 1.319
  • 169
  • 0

Polje/staja

Prati ih obilježje ljubomorno-posesivnih psihopata. Zato im je najbolje kad su sami u polju. Tamo mogu nesmetano fantazirati i padati u depresivna stanja. Ljubomorni i na susjedovu mačku, samo čekaju da se dogodi neka katastrofa. Crna hrđa ih pogađa više nego neki ljudi.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Povrijedite li im taj bogom dani ego komentarom o štetama koje je ostavio repičin sjajnik na njihove usjeve, imat ćete priliku upoznati njihovo pravo lice.

Bolesni na to da vode glavnu riječ u svemu i da su obožavani do granica nesnošljivosti, jedini način da funkcionirate s njima je da udovoljavate svim njihovim morbidnim potrebama, dok vas oni odmjeravaju i razmišljaju kako ste vi ove godine imali tako dobar urod soje, a oni nisu. A što vole životinje. Najbolje uspijevaju kao mljekari.

Voćnjak/vinograd

Sjećaju se dana kad ste im rekli da im se ne sviđa njihov način orezivanja voćaka i to će vam sve vratiti, obično na najokrutniji mogući način. Za razliku od Strijelaca, prijete otvoreno i kletve su im poprilično maštovite. Imaju listu za odstrjel prepunu zvučnih imena iz politike agrara. Čuvaju je ispod jastuka. Spremni su na sve.

Mehanizacija

Samosažalijevajući autodestruktivci. Da im pukne disk na tanjurači ili zaglavi header, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi to dočekali sa osmijehom na licu. Ne dao bog da im kažete nešto pozitivno, raskomadat će vas pogledom. Vole nabrijane seksi mašine koje vrište: opasnost!


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Škorpion


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.