Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:01

Godina euforije za Ovnove!

I u 2015. ćete i dalje biti u pravu.

Foto: depositphotos.com
  • 1.477
  • 222
  • 0

Polje/staja

S obzirom da postoji samo jedno točno mišljenje, a to je njihovo, veliki su osvajači, čak i u polju. Izuzetno su si važni, odvažni i hrabri, a kad ono zapravo samo željni pažnje. Najbitnija je pobjeda, nije bitno gdje. Vožnja živih tačaka? Prvi su na startnoj liniji. Natjecanje u oranju? Pobijedili su prije nego što je natjecanje i započelo, dolaze prvi i kampiraju na polju dva dana prije.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Teško je zamisliti da bi nečiji život mogao biti još užurbaniji i zaposleniji, ali kada se oni uhvate zemljoradnje, na polju se sve puši. Ovnovi će ove godine dobiti jedinstvenu priliku pokazati svoje vještine i talente u uzgoju simentalki.

Mogu računati i na nove odgovornosti no nažalost, ne i na veću plaću. Tko se još obogatio u poljoprivredi. Na žalost, ne nazire se ni napredak u karijeri. Ukoliko i primijene krivu zaštitu, neće to nikada priznati, makar umirali od kajanja. Sve u svemu, 2015. će biti intenzivna i vrlo sadržajna godina.

Voćnjak/vinograd

Potreba za promjenama će ložiti vatru unutar ovih tempiranih bombi. Žudjet će za nečim novim. Može se dogoditi da posade neko ludo povrće, na primjer patlidžan. S dolaskom proljeća, u potpunosti će ih preuzeti ta opojna euforija! Proljeće je njihovo vrijeme. Neka nevidljiva sila će ih natjerati da idu tamo gdje se dosad nisu usudili ići pa će možda zalutati i u gljivarnik. Kako su svestrana bića, sve će im ići od ruke.

Unatoč poteškoćama sa sredstvima za zaštitu bilja i nedostatku strpljenja u učenju novih pravila primjene, odlučit će se živjeti u trenutku, uživajući u životu kao nikada do sada! Tipično. Njih ništa ne može slomiti. Ipak, misle da su najpametniji i da njima ne treba nikakav ispit i nikakva iskaznica.

Mehanizacija

Mogu samo žaliti zbog činjenice što Jupiterova energija ne može trajati vječno. Bilo bi jednostavno divno nesmetano žariti i paliti i uvijek u svemu biti najbolji. No u drugom dijelu godine moraju pripaziti da im od silnog entuzijazma ne pukne raonik na plugu. Ipak, ne priznaju poraz dok se kompletno psihički ne unište.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Ovan Poljoprivredni horoskop 2015 Diktator


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."