Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje uzgajivača konja
  • 24.04.2014. 09:30

O potporama u konjogojstvu danas u Vrbovcu

Na 1. Savjetovanju uzgajivača konja u RH bit će riječi o poticajima, proizvodnji i preradi mlijeka kopitara, konjogojstvu u EU i sličnim temama

Foto: freedigitalphotos.net
  • 165
  • 12
  • 0

U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Središnjeg saveza i udruga uzgajivača konja Hrvatske, danas, 25. travnja 2014. u Vrbovcu će se, s početkom u 10:00 sati u Hotelu Bunčić, na adresi Zagrebačka 4, održati 1. Savjetovanje uzgajivača konja u Republici Hrvatskoj.

Na savjetovanju, kojem je ovo prva godina održavanja, stručnjaci s Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka, Hrvatskog konjičkog saveza i Hrvatske poljoprivredne agencije predstaviti će stanje konjogojstva u Europskoj uniji, razvoj konjičkog sporta u Republici Hrvatskoj, preventivne i zdravstvene mjere zaštite konja, reprodukciju u konjogojstvu te proizvodnju i preradu mlijeka kopitara.

Sudionicima savjetovanja bit će predstavljene mogućnosti potpore i novi zakonski okvir u konjogojstvu sa prikazom provedbe naređenih mjera u kopitara. Cilj ovog savjetovanja je stručno informiranje i educiranje uzgajivača, vlasnika i ljubitelja konja, kao i svih zainteresiranih za konjogojstvo. Hrvatska poljoprivredna agencija organizacijom savjetovanja nastoji doprinijeti daljnjem napretku konjogojstva u Hrvatskoj.

Foto: freedigitalphotos.net


Povezana stočna vrsta

Konjogojstvo

Konjogojstvo

Može se reći da je konj životinja o kojoj je u prošlosti najviše ovisio napredak ljudske civilizacije te je imao najveću i najraznolikiju upotrebu. Domestikacijom konja,... Više [+]

Tagovi

Konjogojstvo Kopitari Proizvodnja mlijeka Potpore Vrbovac Savjetovanje Konjički sport Uzgajivači konja


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.