• Kotula
  • 23.02.2019. 16:30

Nema više boli u leđima s Kotula

Nema više klečanja, čučanja ili pognutih leđa u obavljanju poslova u vrtu. Udobno okretno sjedalo podešava se prema vašim potrebama, dok gume i ručica upravljača olakšavaju manevriranje i upravljanje dok sjedite.

Foto: Youtube/screenshot
  • 1.990
  • 100
  • 0

Tvrtka Kotula's razvila je praktičnu stolicu na kotačima koja omogućuje da se lakše uhvatite u koštac sa zadacima kao što su vrtlarstvo i orezivanje, a da pritom manje opterećujete leđa, koljena i noge. Nema više klečanja, čučanja ili pognutih leđa u obavljanju poslova u vrtu. Udobno okretno sjedalo podešava se prema vašim potrebama, dok gume i ručica upravljača olakšavaju manevriranje i upravljanje dok sjedite.

Stolica je također opremljena prikladnim organizatorom za nošenje alata i držačem spremnika ili neke druge velike posude za zalijevanje. Izrađena je od čelika za vanjske uvjete i otpornog na hrđu. 

Tvrtka omogućuje garanciju na stolicu godinu dana, a cijena joj je oko 600 kuna. Ovo bi bio odličan poklon nekome tko zaista uživa u vrtu. Slažete se?

Kako ova stolica izgleda u funkciji, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Kotula


Autorica

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrće ,svježe slike od jučer ,i kako je došlo do jučer,naša proizvodnja od sjemenke do ploda :... Pročitaj cijelu bilješku »