Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organsko vrtlarenje
  • 01.11.2016. 07:30

Ivan Strunje mijenja svijet poljoprivrede!

Ivan Strunje iz Vinkovaca veliki je zaljubljenik u prirodu i organsko vrtlarenje, mladić je to koji svojim primjerom dokazuje da su promjene nabolje itekako moguće.

  • 13.474
  • 669
  • 0

Ivan Strunje iz Vinkovaca veliki je zaljubljenik u prirodu i organsko vrtlarenje, mladić je to koji svojim primjerom dokazuje da su promjene nabolje itekako moguće. Ivan je student Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Za sebe kaže da je od malih nogu volio prirodu i biljke. Već u 7. razredu osnovne škole potaknuo je prvu akciju čišćenja zagađenog potoka u svom rodnom mjestu Vinkovci.

Iskrena dječja srca pokazala su veliku volju, skupili mnoštvo potpisa na peticiju pa je grad ubrzo očistio potok. Uz potporu i mentorstvo majke, urednice uspješnog bloga o organskom vrtlarenju Organsko carstvo, naučio je puno o principima organskog vrtlarenja, a naučeno i dalje rado dijeli sa ostalim zaljubljenicima u prirodu.

Stvara sustave za organsko vrtlarenje

Uspješan je student koji je nedavno sa svojim timom pobjedio i na natječaju u održivoj i cirkularnoj ekonomiji europarlamentarca Davora Škrleca.

Ivan je mladi čovjek koji ne čeka besposleno da prilike dođu do njega, već ih s puno entuzijazma sam stvara. Odnedavno, Ivan je prvi stipendist tvrtke HomeOgarden koja se bavi kreiranjem prirodnog okoliša te stvaranjem sistema za organsko vrtlarenje. Već u prvom razgovoru u kojem se zanimao za proizvode, bilo je jasno da se ne radi o običnom mladiću. Ponudili su mu prvi posao koji je odradio sa ogromnim entuzijazmom i u potpunosti nas osvojio, nakon čega se njihova suradnja nastavila.

Ako i sami imate ideje nemojte čekati, uzmite stvari u svoje ruke, odvažite se i ostvarite svoje snove!

Nedugo nakon toga tvrtka ga je odlučila i stipendirati te na taj način nagraditi njegovu želju da stvara bolji svijet za sebe i druge.

I sama tvrtka HomeOgarden nastala je željom dvojice kolega da stvore promjene u svojoj zajednici, da kreiraju proizvode koji će ljudima pomoći da uzgajaju organsku, zdravu hranu za sebe i svoje obitelji, te znaju koliko je važno poticati dobre ideja te ohrabrivati mlade ljude u svojim poduhvatima.

Autor: Ana Ljubojević


Tagovi

Organska proizvodnja HomeOgarden Eko Održivost Strunje Zdrava hrana