Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Maslinarska manifestacija
  • 15.04.2014. 10:00

Smotra maslinovog ulja Umagoio 2014.

Umagoio 2014. tradicionalna je maslinarska manifestacija, koja će i ove godine okupiti brojne uljare i maslinare

Foto: freepik.com
  • 159
  • 10
  • 0

Maslini u čast ove godine će se, 3. svibnja, održati 10-ta po redu Smotra maslinovog ulja, pod nazivom Umagoio 2014. Manifestacija je to koja svake godine okuplja brojne uljare i maslinare, ali i zaljubljenike u maslinu i maslinovo ulje.

Organizator ove maslinarske manifestacije je Udruga maslinara "Maslina - Ulivo". Posjetitelji će moći degustirati i kupiti vrhunska maslinova ulja, a ovogodišnji program uključuje i veselo druženje uz glazbeni ugođaj. Već tradicionalno, uz maslinovo ulje, domaći kruh i špaletu, moći će se kušati svakovrsne delicije, kao i sortna vina toga kraja.

U okviru manifestacije održat će se tradicionalno ocjenjivanje maslinovih ulja, a ona najbolja će biti i nagrađena. Proglašenje pobjednika, kao i iznošenje kompletnih rezultata udruga će objaviti na svečanoj smotri, koja će se održati 3. svibnja 2014. u Umagu u okviru sajma Umag Expo - Umag Land. Prvoplasirana maslinova ulje bit će nagrađena bogatim nagradama.

Foto: freepik.com


Tagovi

Maslinarstvo Umagoio Smotra maslinovog ulja Udruga Maslina-Ulivo Umag Land


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?