Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 19.11.2015. 12:05

Za razvoj voćarstva 1,6 milijuna kuna

Tvrtki Danero d.o.o. isplaćeno je više od 1,6 milijuna kuna za sadnju nasada marelica, dunja i šljiva, te gradnju sustava navodnjavanja na karlovačkom području.

  • 305
  • 40
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Tvrtki Danero d.o.o. iz Banskih Moravaca u Karlovačkoj županiji, osnivača Roberta Kopjara iz Novoga Marofa, isplaćeno je 1.6 milijuna kuna za podizanje nasada voća te izgradnju sustava za navodnjavanje na gospodarstvima na otvorenom, za trajne nasade i površine pod voćem.

Tvrtka je podigla nasade šljiva, marelica i dunja, izgradila sustav za navodnjavanje, ogradila ih i izbušila bunar. Također, kupljeni su traktorska prikolica i prikolica za box palete.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Danero d.o.o. Banski Moravci Robert Kopjar Novi Marof Nasadi voća Navodnjavanje Šljive Marelice Dunje Bunar Traktorska prikolica Box palete


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.