Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prodaja maslinika
  • 16.12.2015. 16:15

Prodaja državnog maslinika u Malom Lošinju

Za nešto više od 5 i pol tisuća kuna država izravnom pogodbom prodaje maslinik na području Malog Lošinja.

  • 717
  • 29
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Malog Lošinja u Primorsko-goranskoj županiji i to: k.č.br. 5562 u katastarskoj općini Ćunski, maslinik, površine 0,0203 ha, tržišne cijene od 5.672,49 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Jadranskoj regiji RH, nije veća od 0,2 hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 17. prosinca 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Malog Lošinja - za k.č.br. 5562 k.o. Ćunski."

Detalje o prodaji možete pročitati na web stranici APZ-a, dok je obavijest dostupna ispod teksta.


Tagovi

Izravna pogodba Mali Lošinj Primorsko-goranska županija Ćunski Javno nadmetanje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zafrigana juha, jelo iz djetinjstva ❤️