AgroKlub.com

\

Voćarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Voćarstvo » Prodaja državnog maslinika u Malom Lošinju

Prodaja državnog maslinika u Malom Lošinju

Prodaja maslinika

Prodaja državnog maslinika u Malom Lošinju

Datum: 16.12.2015. 16:15

Kategorija:

Voćarstvo

Za nešto više od 5 i pol tisuća kuna država izravnom pogodbom prodaje maslinik na području Malog Lošinja.

Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Malog Lošinja u Primorsko-goranskoj županiji i to: k.č.br. 5562 u katastarskoj općini Ćunski, maslinik, površine 0,0203 ha, tržišne cijene od 5.672,49 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Jadranskoj regiji RH, nije veća od 0,2 hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 17. prosinca 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Malog Lošinja - za k.č.br. 5562 k.o. Ćunski."

Detalje o prodaji možete pročitati na web stranici APZ-a, dok je obavijest dostupna ispod teksta.

Broj pregleda članka: 316; Uspješnost članka: 18.8

Tagovi: Javno nadmetanje, Izravna pogodba, Primorsko-goranska županija, Mali Lošinj, Ćunski

Ključne riječi članka: prodaja, drzavnog, maslinika, u, malom, losinju, zahtjev, zemljište, zahtjeva, vlasništvu, poljoprivredno, grada, poljoprivredno zemljište, prodaju izravnom pogodbom, grada malog lošinja, području grada malog, vlasništvu republike hrvatske


Sandra Špoljar

Svi tekstovi autora

Autorica Sandra Špoljar

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.